Mafell ja Dewalt karojen erot, Nestaus -toiminto, Suojakotelo, Lahjakortti

Mafell ja Dewalt karojen erot, Nestaus -toiminto, Suojakotelo, Lahjakortti

Mafell/Defalt, onko noiden valinnalla muuta merkitystä kuin melutaso? Mitä pitäisi ottaa huomioon tuon valinnan kohdalla?
-Mafellin kara on tehty Saksassa ja siinä on enemmän tehoa. Kierroslukualue on laajempi Mafellissa, alkaen 4000krm. DeWaltin etu parempi purunpoistokaulus (toki myös kalliimpi). Poistaa siis tehokkaammin purua jyrsittäessä, jolloin työstöalue pysyy puhtaana.

Mitä tarkoittaa Vcarve pro:ssa oleva nestaus-toiminto? Mietin, että onko tuo kokorajoituksen puuttuminen se oleellisin ominaisuus vai nämä mystiset ammattiominaisuudet.
-Kuvitellaan, että sulla on 700x700mm levy mistä pitää jyrsiä maksimi määrä 37x45mm kappaleita. Nestaus-toiminnolla ohjelma osaa automaattisesti laskea montako palaa tuolle levylle mahtuu ja järjestelee ne automaattisesti oikeille etäisyyksille toisistaan.

Suojakotelon runko + akryylilasipaketti, tätä ei näytä olevan edes tarjolla 750x1000 kokoiselle ruuvivetoiselle koneelle, joten onko tämä käytön kannalta mitenkä oleellinen? Eli kannattaako harkita ennemmin kokoa, johon tämän saa.
-Suojakotelo on pakollinen koulukäytössä ja hyödyllinen erittäin pölyisissä ympäristöissä, tai kun halutaan vähentää melua. Meidän oma demokonekin on ilman suojakoteloa, mutta suojakotelo vähentää huomattavasti melua ja hienopölyn leviämistä. 1000x1000 suojakotelo sopii käytettäväksi 750x1000 kanssa.

Voiko kaupassanne käyttää kerralla enemmän kuin yhden lahjakortin? Itselleni korkeahkon hinnan vuoksi haluaisin sitten joskus ostaessani maksaa puolet heti ja ottaa vain toisen puolen rahoituksella.
-Jos haluat käyttää useamman lahjakortin ja maksaa osan ennakkoon, voimme tehdä tilauksen sinulle manuaalisesti ja kikkailemme sen sitten täällä päässä osiksi. Kerro vain miten haluat maksaa, niin me järjestetään asia :) Verkkokauppa ei toistaiseksi suoraan taivu tilausten osiksi purkamiseen.