Opt Laser ja Workbee - 3 eri toimintamallia laserin käyttämiseen - G-koodi generaattori ja kytkentäohjeet

Opt Laser ja Workbee - 3 eri toimintamallia laserin käyttämiseen - G-koodi generaattori ja kytkentäohjeet

Liitteenä ohjeet Vectricin käyttämiseen Laserin kanssa ilman laser-lisäosaa tekemällämme postprosessorilla. Tämä ei siis vaadi laserlisäosan ostamista, vaan toimintamalli perustuu siihen siihen, että luodaan D=0,1mm jyrsinterä, jonka karanopeuden parametrilla ohjataan laserin tehoa.

Lisäksi linkit Opt Laserin uuteen toimintamalliin, jota suosittelen varsinkin bittikuvien kanssa:

Verkkoversio:

PDF-tiedosto:

G-koodi generaattori:

Alla uusi Vectricin laser moduli, jossa laseria voi käyttää ilman tuota kikkailua, jota oma postprosessorimme vaatii. Maksaa 45€ alv 0 ja se ostetaan suoraan Vectricin sivulta. Tämä lisää ohjelmaan uusia toiminnallisuuksia, jolloin lasertyöstöt tehdään vectricin omalla Workbee spesifillä postprosessorilla, eli samalla kuin jyrsinnätkin: