Workbee - Postprosessori koulukäyttöön

Alla postprosessori, jota tulisi käyttää ohjelmien tallentamiseen, jotta ovien turvarajat toimivat oikein. Se kutsuu jokaisen ohjelman alussa tiedoston, joka varmistaa, että ovet ovat suljettu.

Liitteenä olevat tiedosto kannattaa kopioida Vectricissä kansioon MyPostP. Tämä nopeuttaa oikean postprosessorin valintaa, koska ohjelma näyttää työtä tallennettaessa vain kansioon tuodut postprosessorit:

C:\ProgramData\Vectric\VCarve Pro\V9.5\My_PostP (kansio voi olla eri riippuen ohjelmaversiosta)

(HUOM. Mikäli ProgramData kansiota ei näy, valitse asetuksista näytä piilotetut kansiot - se on oletuksena piilotettu)